Edra

dubbelconcert

Edra

Voor de liefhebber van betoverende klanken en verrassende muzikale wendingen. Eens iets totaal anders op het menu!

Jarenlang ontmoetten Raphaël (o.a. Voxtra, Griff, Osuna, ClubMediéval, Zefiro Torna) en Edwin (o.a. Troissoeur, Tribe, Olla Vogala, Aranis, Laïs) elkaar voornamelijk naast de podia met de intentie ooit samen te musiceren. In 2017 werd het werkelijkheid en verbonden zij hun stemmen en strijkstokken voor enkele intieme concerten.

Muziekkunstenaar Edwin Vanvinckenroye is een ongelooflijke improvisator die zijn stem en zijn verschillende violen met inventieve voetpercussie vermengt. Zijn muzikale visie sluit aan bij de traditie van de troubadours. De kruisbestuiving tussen muziek en filosofie werkt voor hem inspirerend. Muziek omdat het beroert en doet stromen. Filosoferen omdat het verheldering biedt aan het leven. Hij leerde de geheimen van de Indische muziek en voelt zich als een vis in de waters van alternatieve pop-, ambient-, folk- en wereldmuziek.

Raphaël is naast glimwormen en vuurvliegjes gespecialiseerd in de traditionele zangtechnieken in de wereld. Hij beheerst zowel het jodelen als keelzingen. Als multi-instrumentalist bespeelt hij onder meer  de mondharp, de gaïta en de çatkhan (of jadagan). Volgende maand te zien in de Sint-Niklase Stadsschouwburg met een indrukwekkend ensemble dat de legende van Halewyn tot leven brengt, vandaag maar liefst twee keer in Muziekclub ‘t Ey! Het concert wordt een improvisatorisch explorerend gebeuren.

Stap onbevreesd binnen in de muzikale bubbel van deze twee muzikanten!

Met zang en verrassende muziekinstrumenten van Raphael De Cock en zang, viool en percussie van Edwin Vanvinckenroye.


Inkom leden € 10 / niet-leden € 13
Reserveer via de reserveerknop

Deuren open om 20u

startpagina Muziekclub 't Ey