Quentin Dujardin & Didier Laloy

concert

Quentin Dujardin & Didier Laloy

Wereldklasse gitarist Quentin Dujardin werkte al met Toots Thielemans, Richard Bona, Bert Joris en vele anderen. Didier Laloy is op zijn beurt één van de voortrekkers van de heropleving van de diatonische accordeon en een meesterlijk creatieve arrangeur. Hij is dan ook een veelgevraagd muzikant die van elk concert een muzikaal feestje weet te maken.

Na verschillende eigen projecten en met een groeiende internationale ervaring, besloten deze Belgische muzikanten om samen muziek te maken die hen op het lijf geschreven staat. Beide artiesten balanceren op de rand van jazz, klassiek, folk of filmmuziek. Hun ontmoeting vertaalt zich als een dialoog van tegengestelden, als water en vuur wat dan ook de titel van het gloednieuwe album ‘Water & Fire’ levert. Een intens muzikaal moment waar ruimte en tijd even stoppen.

De twee ogenschijnlijk tegengestelde muzikale temperamenten zoeken een middenweg tussen warm en koud die een rijk, melodieus album voortbrengt. De twee artiesten vullen elkaar prachtig aan en zorgen voor een klanksensatie met zowel brandende als ijzige momenten.

Met Didier Laloy op diatonische accordeon en Quentin Dujardin op gitaar.


Inkom leden € 10 / niet-leden € 13

Deuren open om 15u

startpagina Muziekclub 't Ey